FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kontakt gerne Test The Talent hvis du har et spørgsmål, der ikke findes på listen.

Vi kan desværre ikke ændre på adgangene når først du har købt. Men vi kan løse det ved at du køber adgang til de rigtige tests. Vi garanterer at vi refunderer dig  beløbet fra de tests du ikke skulle bruge. Kontakt os så løser vi det.

Hvis du har gennemført den gratis, og indtastet dit navn og e-mail helt korrekt, så får du også en mail med testresultatet.

I visse tilfælde kan mailen ryge i din spam folder, eller uden om Inbox i Gmail. Hvis det forekommer at du slet ikke har fået nogle mail nogle steder, så skriv til os.  Vi har mulighed for at finde den test og sende den til dig manuelt.

Du er også mere end velkommen til at tage af af de gratis tests en gang til.

Når du har gennemført købet , får du direkte adgang til test-produktet. En menu kommer frem ‘Mine Test’ hvor du kan tilgå dem.

Derudover får du en e-mail med kontooplysniger (login og password) til Test The Talent.  Vi sender mailen sekunder efter dit køb,  men der kan og ligeledes på din mail udbyder som modtager mailen. Så vent 5 minutter, for at være helt sikker på at mailen ikke kommer.

Alle tests hos os kan tage dem ligeså mange gange du vil, og du vil i menupunktet Mine Tests se en undermenu der hedder Test Historik. Her får du overblikket over alle dine testforsøg, inklusiv score og detaljeret forklaring til hvert enkelt spørgsmål.

Skriv til os på testtt@testtt.dk. Vi diskuterer det ikke, men vil rigtig gerne høre om hvorfor du ikke var tilfreds, og skyldes det at du har fundet en fejl, vil vi rigtig have detaljerne. Vi kan ikke refundere det betalte beløb via mobilepay eller bankoverførsel, men kun via vores betalingsudbyder Pensopay Dette tager 5-10 dage siger de men typisk går det hurtigere end det.

Øvelserne aktiverer og skærper de centre i hjernen, som skal bruges ved færdigshedsstest. Er du vant til at arbejde med matematik eller tunge data analyser, så vil du måske kun forbedre dig 20-30%. Har du en mindre matematisk tung baggrund eller arbejder du ikke med analyser af tal til hverdag, så vil du ofte forbedre dig noget mere i træningsforløbet. Der er set eksempler på 90-100% forbedring. Med hårdt arbejde kan de fleste, uanset baggrund, opnå en høj score.

Nogle virksomheder har en fast score, som alle ansatte som minimum skal opnå for at blive ansat. Således sikrer virksomheden et højt bundniveau i hele koncernen. Det ser man oftest i videnstunge virksomheder. Almindeligvis er der ikke en formel minimumscore, men testen bliver vurderet sammen med din baggrund og kvalifikationer og sammenlignet med de øvrige kandidaters resultater.

Et stærkt resultat i en færdighedstest er et stort plus ift. at lande jobbet. Vi ser også i mange virksomheder at resultatet bliver gemt og på et senere tidspunkt kan blive brugt af managers og HR til at vurdere om du er egnet til en forfremmelse.

SHL Test – Artikler der hjælper dig med at forbedre din SHL score

© Copyright 2021 - Test The Talent - Disclaimer